""

Gençlik Spor Kulübü, Pazar günü Malatya Belediyespor’u konuk edecek « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:01

Gençlik Spor Kulübü, Pazar günü Malatya Belediyespor’u konuk edecek

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde mücadele verecek olan Gençlik Spor Kulübü takımı bu hafta Malatya Büyükşehir Belediye Sporu konuk ediyor.

Gençlik Spor Kulübü, Pazar günü  Malatya Belediyespor’u konuk edecek
Son Güncelleme :

19 Kasım 2016 - 7:00

Deplasmanda oynadığı Sivas Kongre Spor maçında iyi mücadele etmesine rağmen kaybedenGençlik Spor Kulübü Basketbol Takımı bu hafta oynayacağı maçta galibiyete hedeflendi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, yaptığı açıklamada kurumları bünyesinde kurulan basketbol takımının amacının Yozgat’ ta sporun çıtasını yükseltmek olduğunu söyledi. Güneşer, “İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Spor Kulübü bünyesinde bu yıl Erkekler Bölgesel Ligine bir takım çıkardık. Umuyorum ki Güreşte ve Hentbolda olduğu gibi Basketbolda da bu başarıyı yakalacağız. Pazar günü Saat 13:00′ da Rıza Kayaalp Spor Salonunda oynanacak olan Malatya Büyükşehir Belediye Spor maçına tüm halkımızı davet ediyor takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19