""

Güvenlik toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:47

Güvenlik toplantısı yapıldı

Sarıkaya’da İçişleri Bakanlığının talimatları gereğince her ay düzenli olarak yapılması gereken “İlçe Güvenlik Toplantısı” mahalle muhtarları ve kurum amirlerinin katılımlarıyla Namık Kemal İlköğretim Okulu Siyasettin Eser konferans salonunda yapıldı.

Güvenlik toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

16 Şubat 2017 - 7:00

Toplantıya İlçe Kaymakamı Yasin Özcan, Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Serkan Mercan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı AdemYeleğen, muhtarlar ve ilgili kurum amirleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Toplantıda, ilçenin genel asayiş ve güvenliği ile ilgili konular başta olmak üzere, hırsızlık, uyuşturucuyla mücadele, sigara yasağı, madde bağımlılığı, trafik güvenliği, başıboş hayvanlar, metruk binalar, referandum güvenliği gibi konular ele alındı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.