""

Hayrat İnsani Yardım derneğinden Halep’e 2 TIR yardım « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:22

Hayrat İnsani Yardım derneğinden Halep’e 2 TIR yardım

Yozgat’ta faaliyetini sürdüren Hayrat İnsani Yardım Temsilciliği tarafından Halep’e 2 TIR dolusu gıda yardımı dualarla yola çıktı.

Hayrat İnsani Yardım derneğinden  Halep’e 2 TIR yardım
Son Güncelleme :

20 Aralık 2016 - 7:00

Hayrat İnsani Yardım Derneği Ülke genelinde bugüne kadar 674. Yardım TIR’ı Yozgat’tan yola çıktı. Dernek, yılbaşına kadar 480 TIR gıda yardımını yine Suriye’deki mazlumlara ulaştırılması planlanıyor.
Derneğin İl Temsilcisi Seyfettin Şahin, ülke genelinde çeşitli kurum ve kuruluşların Halep’teki Müslümanlara yapılan zulme karşı harekete geçtiğini ve yardım kampanyaları düzenlendiğini söyledi. Seyfettin Şahin, “Halep için harekete geç adlı yardım kampanyası kapsamında Halep’e 2 yardım TIR’ını dualarla uğurladık. TIR’ımızda un, battaniye, giyim ve gıda malzemeleri bulunmaktadır.”dedi.
Yüzlerce masun insanın ağır bombardıman altında can verdiğini ve Halep’in ölü bir şehir haline geldiğini söyleyen Şahin, “ Halkımız her zaman mazlum ve masum insanların yanında olduğunu gösterme adına kampanyamıza büyük destek oldular.
Oradaki insanların, masum çocukların yaralarının sarılmasına bir nebze olsun katkı sağlamak adına düzenlediğimiz yardım kampanyasına halkımız büyük ilgi gösterdi. Bu kapsamda ilimizden 2 TIR gıda yardımını dualarla uğurladık.
Ülkemiz genelinde 674.ncü TIR’ı Yozgat’tan bizler uğurladık ve derneğimiz tarafından yılbaşına kadar 480 TIR gıda yardımı da mazlumlara ulaştırmayı planlıyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.