""

iLK GüNKü GiBi!… « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 21:51

iLK GüNKü GiBi!…

18 Nisan 1996 yılında yayın hayatına başlayan doğru, tarafsız tamamen objektif olarak yayın hayatını sürdüren Gazetemiz YENİUFUK, bugün 20. yılını geride bıraktı. Aradan geçen zaman içerisinde taşıdığı heyecanı hep taze tutmayı başardı.

iLK GüNKü GiBi!…
Son Güncelleme :

18 Nisan 2017 - 9:51

Her zaman Yozgat menfaatlerini ön planda tutan gazete sayfaları sütunları, bu kent için açıldı, açılmaya da devam edecek. Haberlerinde, köşe yazarlarında ve bakış açılarında gündeminde sürekli Yozgat oldu ve bundan sonra da aynı bakış açısıyla önceliği Yozgat olmaya devam edecek.
Tarafsız, doğru ve ilkeli habercilik anlayışımız, olaylara farklı pencereden yaklaşan yazarlarımızla birlikte Yozgat’ın yeni ufuklarına ilk günkü gibi yelken açmaya devam ediyoruz. Yozgat’ın, Yozgatlının Gazetesi olgusuyla 18 Nisan 1996 yılında başladığımız gazetecilik serüvenimizde bugün 21’inci yılımıza ulaştık.
Yozgat’ın gelişimi, kalkınması ve sorunlarının çözümü noktasında kent adına taraf olma anlayışımızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdüreceğiz. 20 yıldır Yozgat’ın ve Yozgatlının gözü, kulağı, sesi olmaya devam eden YENİFUK aynı kararlılıkla yoluna devam ediyor.
DOĞRU VE
OBJEKTİF
YAYINCILIK
Hedefimiz, önceliğimiz hep Üniversite kenti olan Yozgat oldu. Yozgat için çaba gösterdik. Tarafsız, ilkeli ve doğru habercilik anlayışıyla, basın ahlakkuralları çerçevesinde yanlışlığın karşısında, güzelliklerin, doğrunun yanında Yozgat adına taraf olduk.
Halkımızdan ve okuyucularımızdan aldığımız destekle bugünlere gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu yolda en küçük bir yorgunluk duymadık, yılmadık, usanmadık, bir an dahi “uf” demedik, ilk günkü heyecan ve şevkimizden Yozgat sevdamızdan bir şey kaybetmedik.
BİZ YOZGAT’I
SEVİYORUZ,
YENİUFUKLARA TAŞIYORUZ
Yozgat’ta geride bıraktığımız 20 yıldan bu yana; doğru ve ilkeli yayıncılık çizgimizden taviz vermeden 21’inci yılımıza adım atmanın gururu ve mutluluğunu içindeyiz.
Her sayfasında, her sütununda, her satırında buram buram Yozgat’ın kokusu olan YENİUFUK, daha nice yıllarda da Yozgat ülküsünden, Yozgat sevdasından vazgeçmeyecek.
Dün olduğu gibi bugün ve yarın da, Yozgat için YENİUFUK’layayın hayatını sürdürecek. Çünkü biz biliyoruz ki; Yozgat’ı sevmek, Yozgat’ı anlamaktan, Yozgat’ı yaşamaktan ve Yozgat’ı bilmekten geçer.21’inci yıla ilk günkü gibi aynı heyecanla merhaba diyen YENİUFUK, kendisi gibi, ekibi de genç ve dinamik, şevk dolu, heyecan dolu yoluna devam ediyor. Aile sıcaklığında kurumsal yapılaşmasını profesyonelce sürdüren bir kadro.
Yozgat’ta yaşamaktan, Yozgat’ın sorunlarına çözüm üretmekten geri durmayan bir anlayış ile kurucusu ve sahipliğini Bekir Çaylak’ın, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü Tuğba Karadavut’un, Haberlerin hazırlanmasında ve sayfa tasarımlarını Ferhat Özer ve Alpaslan Demir’in, Cemil Mermertaş ve Ahmet Karadavut’un fedakar bir şekilde görev aldığı YENİUFUK, bundan sonra da Yeniufuklara yelken açmaya devam edecek… NİCE YENİUFUK’lara………

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.