""

Kaldırımdaki buzlar greyderle temizleniyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:55

Kaldırımdaki buzlar greyderle temizleniyor

Yozgat Belediyesi, yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle kaldırım, cadde ve yollarda kar temizleme çalışmasına devam ediyor. Özellikle kaldırımlarda oluşan buzlar greyder yardımıyla temizleniyor.

Kaldırımdaki buzlar greyderle temizleniyor
Son Güncelleme :

09 Ocak 2017 - 7:00

Yozgat Belediyesi tarafından oluşturulan kar temizleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Yozgat’ta dün akşamdan itibaren yoğun bir şekilde yağan kar yağışı nedeniyle başta yollar olmak üzere vatandaşların sıklıkla kullandığı cadde ve kaldırımlar kar ve buzdan temizleniyor. Trafiğin işleyişinin etkin bir şekilde sürdürülebilmesi için yollar greyder, kepçe ve tuzlama aracı yardımıyla temizlenirken, kaldırımlar ise oluşturulan ekipler yardımıyla temizleniyor. Bazı yerlerde kaldırımlara müdahale edemeyen ekiplerin imdadına ise greyder yetişiyor. Kaldırımlar üzerine oluşan buzlar greyder yardımıyla temizleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.