""

Kardeşlerden büyük başarı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:13

Kardeşlerden büyük başarı

Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Manisa’da düzenlenen Badminton Türkiye Şampiyonası’nda küçük çiftlerde Samet Kaan Yakut ve Burak Alp Yakut kardeşler Türkiye 3’üncüsü oldu.

Kardeşlerden büyük başarı
Son Güncelleme :

11 Nisan 2017 - 7:00

Bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen Badminton Türkiye Şampiyonası’na Yozgat’tan 9 sporcu ile katılan Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü sporcuları şampiyonadan derece ile döndüler. Beden Eğitimi öğretmenleri Adem Kablan ve Mehmet Aydoğan öncülüğünde turnuvaya hazırlanan sporculardan Samet Kaan Yakut ve Burak Alp Yakut küçük çiftlerde Türkiye üçüncüsü olmaya hak kazandılar.
Turnuvada Türkiye üçüncülüğü derecesini aldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Aydoğan,”Çocuk evlerinde kalan çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutup onları spora yönlendiriyoruz. Onların hem yeteneklerini keşfediyoruz hem de sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı oluyoruz.
Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edip seneye daha iyi başarılar hedefliyoruz” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19