""

Kaymakam Başak’a veda yemeği « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 22:56

Kaymakam Başak’a veda yemeği

Aydıncık ‘ta 2 buçuk yıl görev yapan ve tayini Dıyarbakır’ın Lice İlçesi’ne çıkan Kaymakam Sinan Başak onuruna Aydıncık 75.yıl Öğretmenevinde yemek verildi.

Kaymakam Başak’a veda yemeği
Son Güncelleme :

08 Aralık 2016 - 7:00

Yemeğe Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, ilçe protokolü, daire müdürleri, stk temsilcileri katıldı.
Belediye Başkanı Ahmet Koçak, yemek sonrası yaptığı konuşmada, Kaymakam Başak’a görev yaptığı sürece başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Koçak, “İlçemizin sorunları ile çok yakından ilgilenen Kaymakamımız ile uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu. Kendisinden bir gün bile bu durumdan rahatsız olduğuna şahit olmadım, en zor şartlarda bile yılmadan yorulmadan çalışmıştır, birçok projeyi birlikte yaptık. Hiç unutmayacağımız anılarımız oldu. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisini tanıdığım için çok memnunum ve çok özleyeceğimizi söyleyebilirim. Ama dostluğumuz ömür boyu sürecek.” dedi.
Aydıncık Kaymakamı Sinan Başak’ta ilçede çok güzel samimi bir birliktelik içerisinde çalıştıklarını belirterek, ” Her başlangıç güzel oluyor; ama bitişi üzücü oluyor. Bir insanın tayini çıktığında yanında arkasında üzülen varsa demek ki, o insan seviliyor ve onları seviyor. Yaşarken insan farkında olmuyor belki, ama bizde buradan ayrıldıktan sonra Aydıncık güzel bir yer olarak içimizde kalacak, keşke biraz daha kalabilseydik diyeceğiz.
Belediyemizin de çok ciddi desteğini aldık ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Vatandaşımızın boş dönmemesi için ne gerekiyorsa yaptık.Sizleri asla unutmayacağım.Onuruma düzenlediğiniz yemek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.
Program sonunda Kaymakam Başak’a, çeşitli hediye, plaket ve Aydıncık Belediye Meclisinin aldığı kararla Fahri Hemşerilik Beratı verildi.
Kaymakam Başak, davetlilere teşekkür ederek vedalaştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.