""

‘KAZAN’AN YOZGAT OLDU « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 15:51

‘KAZAN’AN YOZGAT OLDU

Ligde şampiyonluk umutlarını sürdürmesi için her maçı kazanması gereken Yozgatspor, Kazan Belediyespor karşısında zor da olsa istediğine ulaşmayı başardı.

‘KAZAN’AN  YOZGAT OLDU
Son Güncelleme :

07 Kasım 2016 - 9:17

İlk yarısını kötü, ikinci yarısını ise hırsı ve mücadele azminin ön plana çıkartarak daha arzulu oynayan Kırmızı Siyahlılar rakibini Özcan’ın 78’inci dakikada attığı harika golle 1-0 yenerek liderin puan kaybettiği haftayı karlı kapattı.
Yozgatspor sahasında ağırladığı Kazanspor’u ikinci yarıdaki etkili ve istekli oyunu ile 1-0 yenerek az da olsa iddiasını sürdürdü.
MAÇTAN DAKİKALAR
İLK YARI
Dak.15: Maçın ilk tehlikeli denebilecek atağını Yozgatspor geliştirdi. Sağ kanattan ceza sahasına giren Ali Yakup’un çevirdiği topu defans uzaklaştırdı.
Dak.18: Yozgatspor’un eski oyuncusu Fatih Özaydınlı Muharrem’den sıyrıldı sert şutunu kaleci Mustafa güçlükle karşıladı.
Dak.33: Sol kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Kazanlı oyuncu Resul’un sert şutunu Mustafa çıkardı.
Dak.40: Yozgatspor bu dakikada gole çok yaklaştı. Muharrem’in sağ kanattan etkili ortasına İlhan kafayı vurdu az farkla auta çıktı.
İlk yarının kalan dakikalarında ataklar sonuç vermeyince takımlar soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti.
İKİNCİ YARI
Dak.48: Yozgatspor bu dakikada gole yine çok yaklaştı. Kalecinin degajında defanstan seken topa Ali Yakup voleyle vurdu top direkten oyun alanı dışına çıktı.
Dak.60: Yozgatspor’un sol kanadından gelişen atakta Mustafa Doğan ortaladı kaptan İlhan topu göğsünde yumuşatıp sert vuruşu az farkla auta çıktı.
Dak.61: Rakibin başlarken kaptırdığı topu kaptan İlhan Muharrem’e bıraktı bu oyuncunun ortasında Yasin arka direkte kafayı vurdu top az farkla auta çıktı.
Dak.70: Yozgatspor bu dakikada inanılmaz bir gol pozisyondan yararlanamadı. Yasin sol kanattan son çizgiye indi herkes top çıkacak diye beklerken Mustafa ceza sahasına çevirdi İlhan boşta kalan topu yakın mesafeden auta attı.
DAK.78(GOL): Sol kanattan Yasin’in ortasında defansa çarpan top kornere çıktı. Kaptan İlhan’ın kullandığı köşe atışında defanstan seken topu ceza yayının gerisinde kontrol eden Özcan voleyle kaleye gönderdi meşin yuvarlak kalecinin çabasına rağmen ağlara gitti.
Dak.87: Kazanspor’un sol kanattan kazandığı serbest atışta Resul’un ortasını kaleci Mustafa son anda kornere tokatladı.
Dak.90: İlhan sağ kanatta rakibini geçer geçmez topu Volkan’ın önüne bıraktı bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak direk dibinden auta çıktı.
Dak.90+: Kazanspor’un kazandığı serbest atışı soldan Resul kullandı ceza sahasına gelen topa iyi yükselen Mehmet Ali’nin vuruşunda top direkten döndü. Uzatma dakikalarında rakip takımın atakları sonuç vermeyince Yozgatspor final niteliği taşıyan maçı 1-0 kazanarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19