""

Kılıçdaroğlu gizli evetçi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:16

Kılıçdaroğlu gizli evetçi

Adalet Bakanı Bozdağ, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gizli evetçi olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu gizli evetçi
Son Güncelleme :

09 Mart 2017 - 7:00

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında Çorum’un Sungurlu ilçesine gelen Adalet Bakanı Bozdağ, İlçe Teşkiları binasının balkonuna çıkarak kendisini karşılamaya gelenleri selamladı.
Burada vatandaşlara hitap eden Bakan Bozdağ, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gizli evetçi olduğunu söyledi.
Türkiye Cumhurbaşkanlıyla, başbakanlar arasında ki kavgalardan çok çekti diyen Bakan Bozdağ, “Kılıçdaroğlu çıkmış, kavga mavga yok diyor. Ama geçen günde televizyonda çıkmış, yav diyor, Cumhurbaşkanı diyelim A partisinden oldu, Başbakanda B partisinden oldu. O zaman kavga çıkmaz mı diyor, çıkar diyor.
Bizde onu diyoruz ey Sayın Kılıçdaroğlu. Kavga çıkar, onun için evet diyoruz. Bakın bu Kılıçdaroğlu Gizli evetçi haberiniz olsun. Adam millete hayır verin diye kampanya yapıyor, fakat neye hayır dediklerini bilmiyor, okumamış. Yeni sistemde, Cumhurbaşkanlığı sisteminde Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı birleştiriliyor, başbakanlık ortadan kalkıyor” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.