""

KiLiS’i YENEREK MORAL BULMAK iSTiYORUZ « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 05:34

KiLiS’i YENEREK MORAL BULMAK iSTiYORUZ

Yozgatspor 1959 FK teknik direktörü Aydın Yavuz, Aksaray maçında yenilmemek üzerine plan yaptıkların ancak bazen evdeki hesabın çarşıya uymadığını söyledi.

KiLiS’i YENEREK MORAL  BULMAK iSTiYORUZ
Son Güncelleme :

30 Kasım 2017 - 7:00

Yavuz, “Çok iyi hazırlanmış bir Aksaray takımı vardı karşımızda. Biz ise 90 dakika boyunca sahada varlık gösteremedik. Bizim en iyi tarafımız mücadele gücümüz. Ama o maçta mücadeleden yoksun bir oyuncu kadrosu vardı sahada. Aksaray maçını kötü oynadık, başarısız olduk” dedi.
Aksaray maçındaki kötü oyunun sürmeyeceğine dikkat çeken Aydın Yavuz, “Bu tür oyunları bir futbol takımı senede bir yada iki kere oynar. Ama rakibimize kaybetmemiz nedeniyle üzüldük, moralimiz bozuldu. Yenilgi var ama teslim olmak yok. Teslim olursak, mağlup oluruz. Yoksa bu tür sonuçlar futbolda var” diye konuştu.
Devre arasında en az puan kaybıyla girmeyi hedeflediklerini kaydeden Aydın Yavuz, “Ligin başından beri hangi mevkide eksik oyuncumuz var bunları biliyoruz.
İlk yarı sonunda bir durum değerlendirmesi yapacağız. İkinci yarı bir strateji belirleyip eksik yerlere oyuncu takviye yapacağız. Daha iyi bir Yozgatspor takımını ikinci yarı izlettireceğiz” şeklinde konuştu.
Alınan mağlubiyet sonrası futbolcularına sahip çıkan Aydın Yavuz, bu takımı bu hale bu çocuklar getirdi.
Bu galibiyetleri ve puanları bu çocuklar aldı. Onları yok sayamayız, onların her zaman yanındayız. Onları hayatta terk etmem, satmam. Bir şey varsa seve seve kendimi feda ederim. Ama oyuncu da haddini bilecek. Mücadelesini bundan önce yaptığı gibi, bundan sonrada yapacak ki, Yozgatspor hedefine ancak böyle ulaşabilir. Yoksa şehrin emeğine yazık olur. Buna bizim hakkımız yok” dedi.
Aksaray mağlubiyetini unutup Kilis Belediyespor karşılaşmasına odaklandıklarını anlatan Aydın Yavuz, “Ah, vah zaman değil. Birliktelik zamanı. Şehir, taraftar, bürokrasi bu takıma sahip çıksın. Bu takım iyi takım. Bu takım bir, iki takviye ile hedefine ulaşır. Ama sakın kimse karamsarlığa kapılmasın. Kilis maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
TAKIMDAN AYRI
ÇALIŞTILAR
Aksaray Belediyespor maçından omzu çıkan savunma oyuncusu Burak Altunay ile kasığında ağrılıra bulunan Ziya İstek takımdan ayrı çalıştı.
Burak’ın omzundan çekilen emarında her hangi bir sorun olmadığı, birkaç gün takımdan ayrı çalışacağı öğrenildi.
Burak’ın Pazar günü oynanacak Kilis Belediyespor maçına yetişmesi bekleniyor.
Aynı şekilde kasığında ağrıları bulunan Ziya İstek de birkaç gün takımdan ayrı düz koşu yapacak. Kaptan Ziya’nın da Pazar günü oynanacak Kilis Belediyespor maçına yetişmesi bekleniyor.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19