""

Kişisel gelişim ve girişimcilik konferansı düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:49

Kişisel gelişim ve girişimcilik konferansı düzenlendi

Yozgat Bozok Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü tarafından “Önce Kendini Yönet” kişisel gelişim ve girişimcilik konferansı düzenlendi.

Kişisel gelişim ve girişimcilik  konferansı düzenlendi
Son Güncelleme :

25 Şubat 2017 - 7:00

Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Genç Girişimciler Kulübü akademik danışmanı Prof. Dr. Mustafa Böyükata, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Konferansa işadamı Murat Erdem ve Siyasal Bilimci- Sosyolog, Tanzer Polat Yılmaz konuşmacı olarak katıldı.
Siyasal Bilimci- Sosyolog, Tanzer Polat Yılmaz, yönetici ve iletişim, iletişim türleri, iletişimin günümüz dünyasında ulaştığı yeni boyutu, iletişimin geçirdiği evrim, sosyal medyanın iyi ve kötü tarafları, ölçüsüz sosyal medya kullanımının iletişim üzerindeki olumsuz etkileri, bilginin önemi konularına değindi. Yılmaz, işletmelerle ilgili iletişimi ele alırken, nihai hedefe ulaşmak için örgütsel iletişimin önemine vurgu yaptı. Hiçbir başarı tesadüf değildir ve eğer fikrinizde “inanç” varsa sonuç mükemmel olacaktır.
“İnanmak, başarmanın yarısıdır” sözünün aslında bütün her şeyi özetlediğini ifade eden işadamı Murat Erdem “Başarı, kısa zamanda elde edilen bir şey değil. Büyük bir başarı için uzun yılların ve büyük emeklerin verilmesi gerekiyor.
Özellikle iş dünyasında bir başarıdan söz edeceksek bu daha da uzun zaman gerektiriyor. ” dedi.
Kısa sürede yakaladıkları başarının en önemli unsurunun yenilikçi üretim yapıları olduğuna dikkat çeken Murat Erdem, simitin yediden yetmişe herkes tarafından tüketilen bir ürün olmasının işleri kolaylaştırdığını ancak bir işletmeci olarak simitin yanına herkesin damak tadına hitap eden değişik ürünler koyarak farklı olanı yakalama başarısı gösterdiklerini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.