""

Kızılay Haftası etkinliklerle kutlandı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 16:52

Kızılay Haftası etkinliklerle kutlandı

Her yıl okullarda 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası etkinlikleri Türk Kızılay’ı Yozgat Şube Başkanlığı tarafından yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kızılay Haftası etkinliklerle kutlandı
Son Güncelleme :

10 Kasım 2016 - 7:00

Türk Kızılay’ı Yozgat Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İlker yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yılda haftanın dolu dolu kutlandığını söyledi.
İlker, şunları kaydetti: “Her sene olduğu gibi bu sene de Kızılay Haftası’nı okullarımızda ve kurumlarımızda yaptığımız faaliyetlerle gerçekleştirdik. İlimizde 7 okul, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Adalet Sarayı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Yozgat Kadın ve Doğum Hastanesi’nde yaptığımız eğitimler, sunumlar, kan bağışı kampanyaları ve kıyafet yardımlarıyla faaliyetlerimizi yaptık. Şubemiz Genel Hizmet Yöneticisi İbrahim Diler ve Kan Bağışı Merkezi Donör Kazanımcısı Emre Sarıgöl okullarda ve kan bağışı kampanyası düzenlediğimiz kurumlarda Türk Kızılay’ı ve kan bağışının Önemi konulu eğitim ve sunumlar yaptılar.
Ayrıca Adalet Sarayı’mızda Denetimli Serbestlik mahkumlarına eğitim ve kurum personellerinden kan bağışı aldık. İl Milli Eğitim Müdürlüğü personellerimizden kan bağışı aldık. Bunun yanı sıra Türk Kızılay’ı İstanbul Merter Şube’sinden temin ettiğimiz kıyafetleri bir kısım okullarımıza teslim ettik.
Bu kıyafetlerimiz içerisinde bulunan bebek kıyafetlerini ise yeni doğum yapmış ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilmek üzere Yozgat Doğumevi Hastanesi Çocuk Servisi Yetkililerine teslim ettik. Kan bağışı kampanyalarımız ve okullarda yapacağımız sunumlar ise Kasım ayı içerisinde devam edecektir. Tüm kurumlarımıza Türk Kızılayı’na verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.