""

Köy ziyaretleri devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 17:09

Köy ziyaretleri devam ediyor

AK Parti Sarıkaya ilçe teşkilatı köy köy gezmeye devam ediyor.

Köy ziyaretleri devam ediyor
Son Güncelleme :

14 Ocak 2017 - 7:00

Ak Parti Sarıkaya ilçe teşkilatının bu hafta ziyaret ettiği köylerden vatandaşlar genelde Parke taş ve Köy Konağı istiyor. Bu hafta gezilen Yahyalı Köyü , Çatak Köyü, Domarca Köyü , Akbucak Köyü, Boyalık Köyü ,Alifakıllı Köyü ,Karahallı Köyü ,Toprakpınar Köyü , Yukarısarıkaya Köyü, Yaylagül Köyü sakinleri genel olarak Ak Parti iktidarının köylere yaptığı yatırımlardan memnun olduklarını belirtiyorlar. Ziyaret edilen köylerdeki vatandaşları genel olarak Alt yapı çalışmalarından memnun. Köylü vatandaşlar Ak Patinin içme suyu projesinden memnun olduklarını belirttiler. Önceden kışın çamurda evlerimize kovalarla su taşıyorduk şimdi ise musluğumuzu açtığımızda suyumuz geliyor biz bu durumdan çok memnunuz dediler. Köylü vatandaşlardan bazıları ise kanalizasyonumuzun yapılmasından memnunuz Ak Parti Hükümetine sizlerin aracılığınızla teşekkür ediyoruz dediler. Yolların asfaltlanması konusunda da teşekkürlerini ileten köylü vatandaşlar İlçe teşkilatından bir takım itekleri olduğunu da bildirdiler. Köylü vatandaşların özetle istedikleri çamurdan kurtulmak. Bunun içinde parke taş yol istiyorlar. Gerçi bir çok köyün ana arterleri yapılsa da bunun yetmediğini bildiren köylü vatandaşlar köyleri de ki parke yolların devamını istiyorlar. Bazı vatandaşlar ise köy konağı istediklerini söylediler.Vatandaşlar; Köylerimizde muhtarların odaları var ama ihtiyaçlarımıza cevap vermiyor. Köy konağı yapılırsa burasını toplantı salonu olarak kullanabiliriz, düğün salonu olarak kullanabiliriz, eğitim için kullanabiliriz.
Mesela ziraat oldası olsun ilçe Tarım olsun belli aralıklarla bizlere eğitim veriyorlar. Bu eğitimleri kahvelerde değil de köy konağında verebilirler şeklinde konuştular. Ak Parti İl Genel meclisi Üyesi murat Yıkılmaz gazetemize verdiği demeçte; “Biz köy gezilerine geçen hafta başladık. Bu haftada Yahyalı Köyü , Çatak Köyü, Domarca Köyü , Akbucak Köyü, Boyalık Köyü ,Alifakıllı Köyü ,Karahallı Köyü ,Toprakpınar Köyü , Yukarısarıkaya Köyü, Yaylagül Köylerini gezdik. Köy ziyaretlerimizde hiç bir siyasi amaç gütmüyoruz. Sadece sohbet için gidiyoruz. Böylece köylü kardeşlerimizde “sadece seçimlerde aklınıza mı geliyoruz” imajını yıkıyoruz. Tabi köylü kardeşlerimizde bizi görünce Hükümetimizin temsilcisi olarak bizleri yapılan hizmetlerden dolayı tebrik edip teşekkürlerini sunuyorlar. Vatandaşlarımızın da çeşitli istekleri oluyor. Bunu da bizlere iletiyorlar. Vatandaşlarımızın istekleri ağırlıklı olarak köylerine parke yol ve köy konağı yapımı işi. Bizde bu isteklerini yerine getireceğiz. İl Genel meclisinde bu isteklerine ödenek çıkartmak için elimizden geleni yapacağız.
Zaten Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ ve Milletvekilimiz Abdulkadir Akgül bey Sarıkaya ile özel ilgileniyor. Her isteğimizi ellerinden geldiği kadar yerine getiriyorlar. Parke taş ve Köy konağı isteğimizi kendilerine ileteceğiz, olumlu sonuç alacağımızdan şüpem yok.”dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Atilla Şahin ise “köy gezilerine elimden geldiği kadar katılıyorum. Sorunlar belli genelde yol ve köy konağı isteniyor. Bizde gerekli projeleri hazırlayıp Valiliğe sunacağız. Siyasi yönden yetkimiz var. Bu projeleri onaylatıp belli bir kısmını bütçeden geçirdiğimiz an çalışmalara başlayacağız”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.