""

Küçükduman: Gazetecilik önemli bir görevdir « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:18

Küçükduman: Gazetecilik önemli bir görevdir

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, gazetecilik mesleğinin önemli bir görev olduğunu belirterek, gazetecilerin mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

Küçükduman: Gazetecilik önemli bir görevdir
Son Güncelleme :

11 Ocak 2017 - 7:00

Küçükduman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemiz haber merkezini ziyaret etti.
Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman ziyarette yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Fedakârca çalışan basın mensuplarının çalışma şartlarını kolaylaştırma, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamanın, toplum olarak herkesin görevi olduğunu bilmeliyiz. Gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak adına önemli bir görevdir. Gazeteciler, demokrasinin güçlenmesine katkıda bulunan ve bulundukları bölgenin sorunlarını gündeme taşıyarak sorunların çözümü noktasında önemli görevi üstlenmektedirler.
Yerel basınımızın temsilcileri, bu önemli görevin layıkıyla yerine getirilmesi için; zor şartlarda ve büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Gazetecilik mesleği düşündüğünü ve gördüğünü rahatça paylaşabilmek demektir”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.