""

Kuş’tan başarılı öğrencilere ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 13:40

Kuş’tan başarılı öğrencilere ziyaret

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Gaziantep’te düzenlenen ve 7 kategoride 347 okul ve kurumdan Bin 609 robot ile Bin 962 öğrenci ve danışman öğretmenin katıldığı 10. Uluslararası robot yarışmasında’’ çizgi izleme’’ dalında dereceye giren Yerköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve görev alan öğretmenleri ziyaret ederek tebrik etti.

Kuş’tan başarılı  öğrencilere ziyaret
Son Güncelleme :

09 Aralık 2016 - 5:00

Başarılarından dolayı öğrenci ve öğretmenlerini plaketle ödüllendiren Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, “Böylesine büyük çaplı Uluslararası yapılan bir yarışmada Türkiye ikincisi ve mansiyon ödülü alarak İlinizin okulunuzun ismini duyurmak gerçekten takdire şayan bir durum.
Bu başarı aslında bize hedeflerin Ne kadar büyük olursa olsun ulaşmanın zor olmadığının kanıtıdır. Hangi işe başlarsak başlayalım bu iş çok zor kesinlikle yapamayız gibi olumsuz fikirlere hayatımızın hiçbir aşamasında yer vermemeliyiz.
Sizlerin bu başarısı diğer öğrencilere de örnek teşkil edecek bir başarı.
Bizler sizlere yapacağınız her işte sonsuz güveniyoruz sizlerde hiçbir zaman güven duygunuzu kaybetmeyiniz.
Sizlerin hayatın her aşamasında da böyle başarılı yol izlemenizi en içten dileklerimle temenni eder Konya’da yapılacak olan 11. Uluslararası robot yarışmasında da başarılar diliyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.