""

Maç sonrası yaralanan Yozgatsporlu yöneticiler taburcu edildi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:11

Maç sonrası yaralanan Yozgatsporlu yöneticiler taburcu edildi

Yozgat’ta geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü oynanan Yozgatspor 1959 FK-Yeni Altındağ Belediyespor maçında çıkan olaylarda, Polisin müdahalesine tepki gösterdikten sonra kalp krizi geçiren Yozgatspor yöneticisi Kadir Arslan, arbede sırasında yaralanan Kulüp Asbaşkanı Ahmet Akgün ve Kulüp Müdürü İsmail Şenyiğit tedavi gördüğü hastaneden 4 gün sonra taburcu edildi.

Maç sonrası yaralanan Yozgatsporlu  yöneticiler taburcu edildi
Son Güncelleme :

24 Şubat 2017 - 7:00

19 Şubat Pazar günü oynanan Yozgatspor Altındağ Belediyespor maçında hakemin bitiş düdüğü ile çıkan olayda, polisin Yozgatspor taraftarına sert müdahalede bulunmasına tepki gösterirken kalp krizi geçiren Yozgatspor yöneticisi Kadir Arslan, Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak acil Anjio ameliyatı oldu. Yozgatspor Asbaşkanı Ahmet Akgün’de olaylar sırasında taratarları sakinleştirmek için uğraş verdiği sırada, polis tarafından kafasına vurulan Jop darbesiyle beyin travması sonucu bir süre baygınlık geçirdi ve ambulansla hastaneye götürüldü.
Yozgatspor Kulüp Müdürü İsmail Şenyiğit’te aynı şekilde taraftarı sakinleştirmek için mücadele ederken eline aldığı darbelerle parmakları kırıldı ve Şenyiğit’in de kırılan parmakları da alçıya alındı.
4 gün süren tedavilerinin ardından Yozgatspor yöneticileri taburcu edilerek evlerinde istirahate çekildi.
Öte yandan olaylar sırasında polislerin sıktığı biber gazından etkilenen bazı taraftarlar da hastanede tedavi gördüler. Yeni Altındağ Belediye sporlu futbolcuların ve taraftarlarının tahrikleri sonucu büyüyen olayda polisin Yozgatspor taraftarına sert müdahalesine vatandaşlar ve taraftarlar sosyal medyadan da ağır eleştirilerde bulundu.
Olayla ilgili olarak Yozgat Valiliği ile Futbol federasyonunun başlattığı soruşturmalar devam ediyor.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19