""

Memur Sen’den Kızılay’a kan bağışı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 03:41

Memur Sen’den Kızılay’a kan bağışı

Yozgat’ta yaklaşık 8 Bin 500 üyesi bulunan Memur-Sen Yozgat İl Temsilciği, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan “Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Memur Sen’den Kızılay’a kan bağışı
Son Güncelleme :

22 Şubat 2018 - 7:00

Memur Sen Yozgat İl Temsilcisi Kenan Şerefli, beraberinde sendika üyeleri ülkenin bölünmez bütünlüğü için gerek güney doğuda, gerekse Afrin’de, Irak’ta bölücü örgütlere karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçikler için kan bağışında bulunduklarını söyledi.
İl Temsilcisi Kenan Şerefli, kan bağışı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada kan bağışının önemini vurgulayarak, sağlıklı her bireyin kan bağışında bulunmasının her şeyden önce bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade etti.
Şerefli, “Türkiye olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Özellikle içinden geçtiğimiz bu kritik dönemlerde, böylesi hayati bir konuda duyarlılığımızı en üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Bu sosyal sorumluluk bilinciyle 8 bin 500 üyeye sahip Memur-Sen Yozgat ailesi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Şuan kahraman Mehmetçiğimiz ülkemiz ve o bölgenin bekası için bölgeyi terör örgütlerinden temizlemek, huzur ve güven ortamını tesis etmek için Afrin’de operasyon yapıyor. Yüreğimiz ve dualarımız karamanlarımızla beraberdir.”dedi.
Geçtiğimiz günlerde Hatay’ın Hassa İlçesi Afrin sınır bölgesine Mehmetçiğe moral desteği vermek amacıyla gittiklerini ve buradan da Hassa Belediye Başkanı nezaretinde cepheye geçerek operasyonda görev yapan askerleri ziyaret ettiklerini hatırlatan Yozgat Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı A.Kenan Şerefli, “ Geçtiğimiz günlerde, Büro Memur-Sen Yozgat Şube Başkanı Mehmet Pınarcı, İnfak Derneği Başkanı Ömer Yağmur ve Muzaffer Arslan ile birlikte Hatay’ın Hassa İlçesi Afrin sınır bölgesine gittik. Hassa Belediye Başkanımız nezaretinde cepheye de geçerek kahraman Mehmetçiklerimizi ziyaret ettik. Yanlarımızda getirdiğimiz hediyeleri takdim etmiştik. Morallerinin oldukça yüksek olduğunu görmek bizim de moralimizi yükseltti. Bu anlamda bugünde kahramanlarımıza destek olmak amacıyla üyelerimizle birlikte kan bağışında bulunduk. Bu vesile ile vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize ve ülkemize başsağlığı diliyoruz. Allah ordumuzu korusun ve tez zamanda muzaffer eylesin” dileklerinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.