""

Milletvekili Soysal halk günü düzenledi « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 22:13

Milletvekili Soysal halk günü düzenledi

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun’da halk günü düzenleyerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Soysal halk günü düzenledi
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2017 - 7:00

AK Parti Sorgun ilçe Başkanlığı binasında düzenlenen Halk Günü’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Milletvekili Soysal vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek not aldı.
Milletvekili Soysal, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, Sorgun’un kendi memleketi olduğunu anımsatarak, bu ilçede daha çok ilgi gördüklerini belirtti.
Yozgat halkının sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, her vatandaşın sorununu kendi sorunları gibi gördüklerini dile getiren Soysal, şunları söyledi:
“Kendi memleketim olması dolayısıyla halk günleri dışında, hafta sonu tatili için Sorgun’a geldiğimde vatandaşlarımızla beraber oluyoruz. Bu gün bir halk gününde daha bir araya geldik. Onların sorunlarını dinledik, çözüme kavuşturmak için de çalışmalara başladık. Her bir vatandaşımızın sorunu ile kendi sorunumuz gibi ilgileniyoruz. Onlar için en elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sonuçta onların temsilcileriyiz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.