""

Minikler yeteneklerini sergiledi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:31

Minikler yeteneklerini sergiledi

Yozgat’ta uzun yıllar eğitime katkı sağlayan Uçan Balon Kreş ve Gündüz Bakım evi yaptığı farklı etkinliklerle büyük beğeni topluyor.

Minikler yeteneklerini sergiledi
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2017 - 7:00

2016-2017 eğitim-öğretim yılı sonu etkinlikleri kapsamında kreşin minik öğrencileri yıl içerisinde yaptıkları resim ve tabloları Novada avm içerisinde sergiledi.
Uçan Balon Kreş ve Gündüz Bakım evi tarafından etkinliğe davet edilen balon sanatçısı Aybars Ay ise yaptığı balon gösterisi ile öğrenciler ve avm’ye gelen vatandaşların beğenisini kazandı.
Kreş Müdürü Tülay Ünlüsoy, yoğun bir yıl geçirdiklerini belirterek, miniklere yönelik her zaman farklı etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.
Yapılan farklı etkinliklerin öğrencilerin kendi yeteneklerini keşfetmeleri açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Ünlüsoy, “Ağaç yaş iken eğilir” atasözünden de anlaşılacağı üzere miniklerimiz bu yaşlarda en fazla öğrenme, merak etme duygusuna sahiptirler. Bizler bu çocuklarımıza ne kadar faydalı bilgiler aktarabilirsek onlarla kendilerini geliştirmeye başlayacaklardır. Çocuklarımız ülkemizin yarını geleceğimizin teminatlarıdır. Bu duygu ve düşünce ile hareket ederek koca bir yılı dolu dolu farklı etkinliklerle geçirdik. Bugünde böylesine güzel farklı bir program düzenledik. Bu vesile ile davetimizi kırmayarak etkinliğimize katılarak bizleri mutlu eden Aybars Ay’a miniklerimiz ve ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Bizler, Uçan Balon Kreş olarak büyük bir aileyiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.