""

Nevşehirspor 11 gol buldu, Belen Belediyespor sahadan çekildi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:20

Nevşehirspor 11 gol buldu, Belen Belediyespor sahadan çekildi

Nevşehirspor 11 gol buldu, Belen Belediyespor sahadan çekildi
Son Güncelleme :

29 Ocak 2018 - 7:00

Nevşehirspor karşısında 11-0 geride olan Belen Belediyespor takımında 5 oyuncu sakatlığını sebep göstererek çıktı. Belen’in sahada 6 kişi kalması nedeniyle 72. dakikada maç hakem tarafından tatil edildi.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Nevşehirspor, 16. hafta kapsamında Belen Belediyespor’u konuk etti.

Gazi Stadı’nda oynanan maçı 3 bin kadar taraftar takip ederken, maçtan önde Gençlik Merkezi tarafından 500 bayrak dağıtıldı. Karşı tribünden büyük bir Türk Bayrağı açılırken, sporcularda maça “Kalbimizle Dualarımızla Mehmetçiğin Yanındayız” yazılı pankart ile çıktı.

Nevşehirspor, rakibi Belen Belediyespor’u adeta gol yağmuruna tuttu.

Nevşehirspor Hakan Doğan (3), Aydın Kuzu (2), Furkan Yıldırım (2), Serdar Kılıç (2), Aykut Eren ve Hüseyin Civelek’ten 1’er gol olmak üzer 11 gol buldu.

3 oyuncu değiştirme hakkını devre arasında kullanan Belen Belediyespor’da farklı skorun ardından futbolcular sakatlandığını belirterek teker teker kenara geldi.

  1. dakikada 5 sporcu çıkan  Belen Belediyespor sahada 6 kişi kalınca hakem kurallar gereği maçı tatil etti.

11-0 Nevşehirspor’un üstünlüğü ile yarıda kalan maçla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

Maçın 11-0 Nevşehirspor lehine tescil edilmesi bekleniyor.

Nevşehirspor bu galibiyetle puanını 38’e çıkartarak grupta maç fazlasıyla 2. sıraya yükselirken, Aksarayspor ise rakibi Ceyhan’ı deplasmanda 2-0 yenerek 40 puanla liderliğini devam ettirdi.

 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19