""

Novada bugün açılacak « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 01:30

Novada bugün açılacak

Yozgat- Sivas Caddesi Panorama evleri önünde yaklaşık 40 milyon lira harcanarak inşa edilen Yozgat’ın en büyük AVM’si Novada ulusal ve uluslararası ünlü markaların yer aldığı 40 mağazası ile 8 Aralık Perşembe günü saat 14’de büyük bir törenle hizmete açılacak.

Novada bugün açılacak
Son Güncelleme :

08 Aralık 2016 - 7:00

Hissedarlarının yüzde 50’sini Turkmall, Yüzde 25’nin Coşkunlar gurubu ile diğer yüzde 25’ni ise Maliye Eski Bakanı Lütfullah Kayalar ailesinin sahibi bulunduğu Adore gurubu oluşturuyor. Yozgat Alışveriş Merkezi İşletmecilik ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Coşkun, Yozgat’a 5 yıldızlı ultra kalitesinde yapımı tamamlanan Novada’nın Yozgat’a hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Coşkun, “ Modern mağazada alışverişlerin yanı sıra eğlence ortamı ile lezzet durağı işlevi de yapılacaktır. Yozgat’ın ilçelerindeki vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlenmiştir. Bu kapsamda Yozgat ekonomisine çok yönlü katkı sağlayacak ve yaklaşık 200 kişiye de iş olanağı hizmeti sunacaktır.
Novada’nın hizmete açılmasıyla artık Yozgatlı hemşerilerimiz Ankara ya da Kayseri gibi illere alışveriş yapmaya gitmek zorunda kalmayacaktır. Bütün ünlü markaların bulunduğu Novada’ AVM’de ihtiyaçlarının hepsini bulma imkanına sahip olacaklardır. Bu vesile ile tekrar avm’nin ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”dedi.
Novada’da yer alacak ünlü markalar ise şunlar:
“Migros,Cenemaxımum, LC Waikiki, DeFacto,Flo,Mavi,Play Park,Altınyıldız classıcs,Ankara Döner,Burger Kıng,Bursa Kebap,Coffeemanıa,Colin’s,Çaytaze,Englısh Home,Hummel,İgs,Karaca,Kığili,Lescon,Makarala,Neşve Cafe,Optisyenler Optik,Özdilek,Palet ayakkabı,Penti,Pide Durağı,Piza Rosso,Popeyes,Somunarası,Soslu tava,Şehzade home,Takıştır,Telemarket,Tobacca shop,Toyzz shop,Tuğba venn,Usta dönerci,Watsons,Yves rocher”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.