""

“Öğrenci Taşıma Güvenliği” toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:16

“Öğrenci Taşıma Güvenliği” toplantısı yapıldı

Sarıkaya Kaymakamlığı tarafından servis şoför ve sahiplerine yönelik “Öğrenci Taşıma Güvenliği” konulu toplantı yapıldı.

“Öğrenci Taşıma Güvenliği”  toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

23 Eylül 2017 - 7:00

Toplantıya Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Jandarma Komutanı Teğmen Yuşa Kılınç, Emniyet Müdürü Kadir Topkaya, Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş ve kurum amirleri katıldı.
Sarı Zeybek İş Merkezi Mustafa Kemal Devrilmez toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Yasin Özcan, taşıma hizmetinin iyi yapılmasının önemine dikkat çekti.
Kaymakam Özcan konuşmasının devamında, “ Genel olarak servislerden görebildiğim kadarıyla çok ciddi bir sıkıntımız yok. Memnuniyet var. Muhakkak ki eksiklikler, yanlış anlamalar olur. Yapılan iş çok ciddi. Huzurlu olsun, sağlıklı olsun, güvenli olsun, güzel olsun. ” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.