""

Öğrencilerinden polislere moral ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 08:38

Öğrencilerinden polislere moral ziyareti

Yozgat Erdoğan Akdağ İlk ve Ortaokulu öğrencileri beraberinde Okul Müdürü Mustafa Özyürek ve öğretmenleri gözetiminde Asayiş Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek polislere çikolata ikramında bulundu.

Öğrencilerinden polislere moral ziyareti
Son Güncelleme :

23 Aralık 2016 - 7:00

Asayiş Şube Müdürü Kenan Kaya’yı makamında ziyaret eden okul idaresi ve öğretmenleri Şube Müdürü Kaya’ya çiçek takdiminde bulundu. Daha sonra müdürlükte görevli polisleri ziyaret eden öğrenciler polislere çikolata ikram ettiler.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Asayiş Şube Müdürü Kenan Kaya, Okul Müdürü Mustafa Özyürek’e, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Okul Müdürü Mustafa Özyürek’te son yaşanan terör saldırılarında İstanbul ve Kayseri’de polis ve askerlerin şehit edildiğini belirterek kendilerinin de her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduğunu ve baş sağlığı dilemek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.