""

Öğretmenler ile veliler bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:06

Öğretmenler ile veliler bir araya geldi

Yozgat Çözüm Eğitim Kurumları bünyesindeki Darüşşifa Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri öğrenci velileriyle bir araya gelerek öğrencilerin eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesi konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Öğretmenler ile  veliler bir araya geldi
Son Güncelleme :

07 Kasım 2016 - 9:18

Darüşşifa Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Yıldırım, eğitimde üç sacayağı olan öğrenci, okul ve veli işbirliğine büyük önem verdiklerini belirterek, “Eğitimde farklı anlayışa sahip olan okulumuz bunu Yozgat’a yansımak için gayret sarf etmektedir.
Yaptığımız toplantılarla öğretmenlerimiz, velilerimizle birebir görüşerek öğrencinin başarısının nasıl artırılacağı konusunda görüş alışverişinde bulunuyor.
Öğrencilerin hem veli, hem de öğretmenler tarafından bire bir tabi sağlanıyor. Bu da başarıyı getiriyor” dedi.
Öğrenci velileri de öğretmenlerin öğrencilerle birebir ilgilenmesinden ve kendilerini bilgilendirmesinden dolayı okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.