""

Öğretmenler yemekte bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 03:58

Öğretmenler yemekte bir araya geldi

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yozgat Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen yemekte öğretmenler bir araya geldi.

Öğretmenler yemekte bir araya geldi
Son Güncelleme :

26 Kasım 2016 - 7:00

Nohutlu Tepesinde düzenlenen yemeğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
İl MüdürüOğuzhan Güneşer, yaptığı konuşmada gelişmelere ayak uydurmanın, çevreyle uyumlu bir birey olmanın, geleceği kavramanın temel şartının eğitim olduğunu ifade etti.
Güneşer, “Yaşamın her aşamasında sorgulayıcı kimliği korumanın ve kişisel yetenekleri ortaya çıkarmanın vazgeçilmez ortamı okullardır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi hayata hazırlamak için, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında öğrencilerimiz, öğretmenimiz tarafından eğitilmektedir.
Öğrencilerimizi geleceği hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz,toplumsal geleceğimizin en büyük güvencesidir. Ülkemizin her noktasında, her kademede büyük bir özveri ile görev yürüten öğretmenlerimiz,ulaştığımız seviyenin de mimarıdır.
Bugünleri yarınlara taşıyan, yurdun her köşesinde, ayrım gözetmeden ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan görevlerini layıkıyla ifa eden tüm öğretmenlerimizin bu özel günlerini canı yürekten kutluyorum. Eğitim yolunda hayatlarını kaybeden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum” dedi.
Yozgat Gençlik Merkezi Müdürümüz Ali Sapmaz’da öğretmenlerinin günü kutladı. Sapmaz, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak böyle anlamlı bir gün de teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Hoş geldiniz Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye de 81 il de ve 229 Gençlik Merkezinde; Bir milyon 492 bin üyesi ile milletine sevdalı, hür düşünebilen, milli ve manevi değerlerine bağlı, benlikten sıyrılmış, biz olmanın şuurunda, ilim ve irfanla donanmış, bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmak için gayret sarf etmektedir.”diye konuştu.
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş’ta öğretmenler gününün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak etkinliği düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.