""

Oto pazarı yoğun ilgi gördü « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 11:06

Oto pazarı yoğun ilgi gördü

Sarıkaya’da Pazar günü kurulan oto pazarına ilgi büyük oldu.

Oto pazarı yoğun ilgi gördü
Son Güncelleme :

22 Mart 2017 - 7:00

Pazarın ilk gününde yaklaşık 30 araç alım satımı yapıldı. Sarıkaya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Polat, galerici esnafları ile yaptıkları görüşmelerde oto pazarı için en uygun zamanın Pazar günü olarak belirlediklerini söyledi.
Polat, “Belediye Başkanımız Ömer Açıkel’de oto pazarı için olur verdi ve İlçe Kaymakamımız Yasin Özcan’ın da oluru ile ilk Oto Pazarımızı Pazar günü Kaplıca mahallesindeki Pazar yerinde kurduk. Geçtiğimiz Cumartesi akşamından galericiler araçlarını oto pazarına çekerek yerlerini aldı. Sabah saatlerinde ise ilçe halkı da araçlarını getirerek satışa sundu. Daha kurdele kesilip açılış yapılmadan üç araç saat 9 da el değiştirdi. İlçe Kaymakamı Yasin Özcan, İlçe Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Jandarma Komutan Adem Yeleğen, pazarı gezerek vatandaşlarımıza ve galerici esnafımıza hayırlı satışlar diledi. Dualar eşliğinde kurban kesilerek Şerefli Türk askerine Sarıkaya İlçe Jandarma Komutanlığına gönderildi. “dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.