""

Özışık: Referandum süreci tamamlandı belirsizlik geride kaldı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 07:49

Özışık: Referandum süreci tamamlandı belirsizlik geride kaldı

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık, Türkiye’de bir defa daha demokratik süreçlerin işlediğini belirterek, Referandum sürecinin tamamlanmasıyla önemli bir belirsizliğin geride bırakıldığını söyledi.

Özışık: Referandum süreci  tamamlandı belirsizlik geride kaldı
Son Güncelleme :

18 Nisan 2017 - 9:42

TSO Başkanı Metin Özışık, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Türkiye’de bir defa daha demokratik süreçler işlemiş, milli irade tecelli etmiş ve milletimiz ferasetiyle tercihini yapmıştır. Referandum sürecinin tamamlanmasıyla önemli bir belirsizlik geride bırakılmıştır. Artık özel sektörümüz önünü daha rahat görebilecek, daha rahat risk alarak yatırım yapabilecektir. Devlette ki çarkların hızlanması ve bunun özel sektöre olumlu yansımalarını da bekliyoruz. Bundan sonra ülkemiz için, Yozgat’ımız ne yapacağımızın hedeflerini ortaya koymak ve bu hedefleri gerçekleştirmek için var gücümüzle, birlik ve beraberlik için çalışma zamanımız gelmiştir. “
Özışık, 20 Nisan Perşembe günü açılışı gerçekleştirilecek olan 8.nci Yozgat Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’na başta Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat milletvekilleri Vali, Belediye Başkanı ve il protokolünü davet etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.