""

‘Paramı Yönetebiliyorum’ eğitimi verildi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:10

‘Paramı Yönetebiliyorum’ eğitimi verildi

Yozgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ‘Paramı Yönetebiliyorum’ projesi kapsamında finansal okuryazarlık eğitimi verildi.

‘Paramı Yönetebiliyorum’ eğitimi verildi
Son Güncelleme :

09 Kasım 2016 - 7:00

Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Habitat Derneği ve Visa Europe ortaklığında uygulanan ‘Paramı Yönetebiliyorum’ projesi kapsamında eğitmen Bünyamin Gürsoy, tarafında okulda eğim gören 420 öğrenciye finansal okuryazarlık eğitimi verdi. Hedefin bireyler için finansal okuryazarlık olduğunu belirten Gürsoy, “Bu proje, gençlere yönelik bir finansal okuryazarlık ve bütçe yönetimi projesidir.
Gençler arasında finansal bilinci geliştirerek sürdürülebilir kalkınma sürecine katkıda bulunmayı hedefleyen projede, Türkiye’de ilk kez finansal okuryazarlık alanında kamu, özel sektör ve sivil toplumu bir araya getirdi. Bu projede amaç, kişisel mali kaynaklarını bütçelemelerine ve finans hizmetlerini doğru kullanmalarına destek olacak bir eğitim olanağı sunmayı amaçlamaktadır” dedi.
Okul Müdürü Murat Murat Korkmazyürek’de eğitime katılan öğrencilere belgelerini verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.