""

Play Off karşılaşma takvimi kura çekimi yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:59

Play Off karşılaşma takvimi kura çekimi yapıldı

Yozgat Amatör Lig Play Off karşılaşma takvimi kura çekimi sonrası belirlendi. Karşılaşmalar 29 Ocak tarihi itibariyle her Pazar günü saat 13:00’da oynanacak.

Play Off karşılaşma  takvimi kura çekimi yapıldı
Son Güncelleme :

05 Ocak 2017 - 7:00

Yozgat Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç başkanlığında toplanan kulüpler kuraları çekerek rakiplerini belirledi. Karakoç yaptığı açıklamada; Güzel bir sezon geçirdik. Yorucu ve zorlu bir maratonun ardından Play Off grubunu oluşturan 6 takımımız belirlendi. Bu takımlarımızın geçen sürede başarılı puanlarıyla ilk 3’e girip Play Off’u garantileyen takımlarımızdır. Bu takımlarımız, Sorgun Belediyespor, Yemenoğlu Yozgatspor, İl Özel İdarespor, Yerköyspor, Yerköy Köseli Bağlarbaşıspor ve Sogun Gençlikspor olarak 6 takımımızla Yozgat grubu Play Off şampiyonasını belirlemek üzere başlatıyoruz. Geçmişte bazı sıkıntılar yaşadık özellikle sahalar konusunda sahası açılmayan bazı kulüplerden dolayı. Bu konuda sahalar konusunda birinci yetkili Gençlikspor İl ve İlçe Müdürlükleridir. İkincisi ise ev sahibi takımlardır. Yani sahaların açılmasındaki yetkiler tamamen sizlerdedir. Geçen dönemde 3 maçımız ertelendi bundan dolayı da baya sıkıntılar yaşadık. Bazıları bizi düşürmek istiyorlar gibi ithamlarda bulundular. Bu tür şeyler çok yanlış bir şeylerdi. Burada ki statü diyor ki; “Maç o hafta içerisinde oynanmalıdır” bizde onu oynatmak için gerek Gençlikspor İl Müdürlüğüyle gerek ilçelerde ilçe müdürüyle her konuda görüştük. Ama bazen alet edevat yetmediğinden bazen personel sıkıntısından dolayı sahalar açılamadı. Bazı maçları geç oynatmak zorunda kaldık. Bundan dolayıda SEÇHEK Spor 12 günde 24 maç yaparak bir rekor kırdı.Şöyle ki bu yoğunluk SEÇHEK spor kulübümüze denk geldi. Buda bazı maçların üst üste gelmesinden dolayı bizlerde oynatık hamdolsun başarılı bir şekilde sezonu tamamladık. Takımları başında hocalarının olmasını istiyoruz. Çünkü hoca ofsaytı biliyor, faulü biliyor, penaltıyı biliyor, futbol kuralları içerisinde yapılması gerekenleri biliyor. Hoca olamyınca başka biri olunca bu kuralları bilmeyince takımın lehine yedek kulübesinden bir saldırı olduğu zaman futbolcular tamamen o yöne odaklanıyor, sıkıntılar oluşuyor. Biz takımların başında hoca bulunmasını bundan dolayı istiyoruz. Fakat Yozgat’ta gerçekten yeterli hoca sayımız yok. Şuan ki 6 takımında hepsinin hocası var o yüzden karşılaşmalar oynanırken hocalar takımının başında olsun istiyoruz. Maçlar başladığında 2 maç üst üste sahaya çıkmayan takım Play Off mücadelesinden elenerek diskalifiye edilecek.
Maçların Bal Lig’inden bir hafta önce bitmesi gerektiğine söyleyen Karakoç, 5 Şubat’ta başlatırsak Bal Lig’iyle beraber bitiyor, dolayısıyla da 16 Nisan da final maçının oynanması gerekiyor. O yüzden 29 Ocak’ta karşılaşmaların başlaması gerektiğini söyledi.
Konuşmanın ardından karşılaşmaların 29 Ocak Pazar günü saat 13:00’da başlamasına, her hangi olağan üstü bir durum olduğunda maçların Çarşamba günü onanmasına karar verilerek kura çekimine geçildi.
Kura çekimi sonrası;
İl Özel İdarespor- Yemenoğlu Yozgatspor, Sorgun Belediyespor-Yerköy Köseli Bağlarbaşıspor, Yerköyspor- Sogun Gençlikspor takımları Play Off karşılaşmasında karşı karşıya gelecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19