""

Polisten broşürlü uyarı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:52

Polisten broşürlü uyarı

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Büro Amirliği ekipleri ilçedeki okullarda öğrencilere uyarı broşürleri dağıttı.

Polisten broşürlü uyarı
Son Güncelleme :

23 Eylül 2017 - 7:00

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Büro Amirliği ekipleri tarafından okullarda dağıtılan broşürlerde çocuklar için temel güvenlik kuralları, okul servisinde dikkat edilmesi kurallar, güvenlik kuralları konularında uyarıcı broşürler görevli polislerce dağıtıldı. Yeni eğitim-öğretim sezonunda tüm öğrencilere başarılar dileyen Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği, “Şüpheli her durumda 155’i arayabilirler. Ailelerden isteğimiz çocuklarımıza 155 polis imdat, 110 itfaiye ve 112 ambulans numaralarını öğretmeleridir. Bizler okullarda gerekli önlemleri aldık ve devamlı okul bahçelerinde görevli polislerimiz olacaktır. Sorunsuz bir eğitim için bizler her zaman öğrencilerimizin ve eğitimcilerimizin yanındayız” açıklamasında bulunuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.