""

Polisten öğrencilere tam destek « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:06

Polisten öğrencilere tam destek

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Yerköy Şehit Muammer Nacakoğlu İmam Hatip Ortaokulunda okuyan öğrencilere giyim ve ayakkabı yardımında bulundu.

Polisten öğrencilere tam destek
Son Güncelleme :

22 Şubat 2018 - 7:00

Giyim ve Ayakkabı gibi malzemeleri polislerden alan öğrenciler, sevinçlerini gizleyemediler. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, “Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin huzurlu ve güvenli bir eğitim öğretim dönemi geçirebilmeleri için bu tür çalışmalarımız devam edecek.
Bu konuda vatandaşlarımızdan gelen desteğin de artarak devam etmesini temenni etmekteyiz” dediler.
Amaçlarının toplum ve polis kaynaşmasının her alanda olduğu gibi eğitim alanında da devam etmesi olduğunu vurgulayan yetkililer, “Amacımız, toplumla emniyet personelimizi kaynaştırmak ve sürekli her alanda olduğu gibi eğitim alanında da işbirliği yapmaktır. Bu tür destekler bütün öğrencilerin hizmetine sunulacak” diye konuştular.
Minik öğrenciler ise, kendilerine yardımcı olan polislere teşekkür ettiler. Yerköy Şehit Muammer Nacakoğlu İmam Hatip Ortaokul Müdürü Seher Gökçe ise, Yerköy Toplum Destekli Polis ekiplerine teşekkürlerini sunarak kendilerinin ve öğrencilerin bu anlamlı davranıştan oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.