""

Rektör Karacabey, yüksekokul atölyesinde incelemede bulundu « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 07:04

Rektör Karacabey, yüksekokul atölyesinde incelemede bulundu

YozgatBozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, yenilenen Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Bölümü atölyelerindeincelemelerde bulundu.

Rektör Karacabey, yüksekokul  atölyesinde incelemede bulundu
Son Güncelleme :

09 Aralık 2016 - 5:00

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zeki Mut ve bölüm hocalarından bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey öğrenciler tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı stantları eşi Beyza Karacabey ile gezdi.
Rektör Karacabey, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ÜniversitemizTeknik Bilimler Meslek Yüksekokulu birçok alanda özellikle de geleneksel el sanatlarında güzel üretimler yapıyor.Bozok Üniversitesi olarak öğrencilerimizin daha güzel çalışmalar yapmaları ve üniversitemizi tanıtıcı ürünler çıkartmaları için elimizden gelen desteği sağlamaktayız.Geleneksel el sanatlarında üniversite öğrencilerimizi olduğu kadar şehrimizden bu yönde arzusu ve kabiliyeti olanlarıda yetiştirmeyi düşünüyoruz. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzsadece öğrenciye hizmet vermiyor.Aynı zamanda Yozgat halkına da hizmet veriyor.”
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun Yozgat kültürünü tanıtılması anlamında da önemli işler yaptığını belirten Rektör Karacabey, bu bölümün işlerlik kazanmasında emeği geçen öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.
İncelemelerin ardından Rektör Karacabey ve eşi Beyza Karacabey, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu yönetimi ve öğrenciler birlikte pasta kesti. Ziyaret anısına Rektör Karacabey’e çeşitli hediyeler takdim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.