""

Sağlık ve Medya İletişim Sempozyumu düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:12

Sağlık ve Medya İletişim Sempozyumu düzenlendi

İzmir’de, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) İletişim Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği’nce Sağlık ve Medya İletişim Sempozyumu düzenlendi.

Sağlık ve Medya İletişim  Sempozyumu düzenlendi
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2017 - 7:00

Hem sağlık hem de medya ayağında sağlık haberleri sunumunun en doğru şekilde yapılabilmesi için gereken formüllerin tartışıldığı, yaklaşık 200 kişinin yer aldığı, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Doç. Dr. Nazif Erkan Konferans Salonu’ndaki sempozyuma TKHK Destek ve İdari Hizmetler Kurum Başkan Yardımcısı Dr. Sabri Medişoğlu, TKHK Şehir Hastanelerinden Sorumlu Kurum Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet İdris Çakır, TKHK İletişim Daire Başkanı Ali Özhan, İl Genel sekreterleri, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.
Sempozyumda, Yozgat’ı temsilen, Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, Basın ve İletişim Sorumlusu Meltem Yılmaz, Yozgat Şehir Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Aziz Ahmet Sürel, Yozgat Şehir Hastanesi Rönesans İşletme Müdürleri Mehmet Karakuş ve Beçhan Oral katıldı.
Seminerde; ‘Sağlıkta Kriz Anında Medya Yönetimi’, ‘Protokol ve Organizasyon Faaliyetleri’, ‘Kamu Hastaneleri ve Medya’, ‘Basın Açıklaması, Prosedürler ve Hukuki Süreçler’, ‘Sağlık Haberciliği ve Sağlıkta Dönüşümün İkinci Fazında Medya Yönetimi (Şehir Hastaneleri Örnekliğinde)’ konuları uzmanlarca anlatılarak tartışıldı.
Yozgat Şehir Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Aziz Ahmet Sürel,sempozyumda Yozgat Şehir Hastanesi tanıtım ve nu yaparak, Yozgat’ı temsil etti.
İletişim Daire Başkanı Ali Özhan, yaptığı konuşmada “TKHK İletişim Daire Başkanlığı olarak iki sene içerisinde 11 bin 500 haber koordinasyonu yapıldı.
Bu haberlerin sağlık çalışanı arkadaşlarımızın yaptıkları güzel işleri anlatmamız açısından önemli olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca sınır hattında görev yapan sağlık çalışanı arkadaşlarımızın yaptıkları güzel haberleri ayrı kategorilerde değerlendirmek gerekiyor” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.