""

Sahte para operasyonu « Yeniufuk Gazetesi

19 Mart 2024 - 08:49

Sahte para operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri Yozgat ve Sorgun’da gerçekleştirdikleri sahte para operasyonunda 93 adet sahte 100 lira, 191 adet sahte 50 lira, tarihi eser niteliği taşıyan 2 sikke, 1 av tüfeği ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirdi.

Sahte para operasyonu
Son Güncelleme :

12 Nisan 2021 - 15:14

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından Yozgat Merkez ve Sorgun İlçesinde düzenlenen sahte para operasyonunda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri, şüphelilerin evlerine düzenledikleri operasyonda; Ö.P., H.M.Ç, ve A.İ.E. yakalayarak gözaltına aldı.
Ekipler, yaptıkları aramada; Yapılan aramalarda 93 sahte 100 liralık ve 191 sahte 50 liralık banknot ile tarihi eser niteliği taşıdığı değerlen 2 sikke, 1 av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca ele geçirdi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.