""

Sarıkaya Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 04:30

Sarıkaya Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor

Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı Sarıkaya’da da etkili oldu. İlçe Belediyesine ait iş makineleri ve kar temizleme ekibi ana arterlerdeki kar temizleme çalışmalarını tamamladıktan sonra mahallelerde kaldırımlardaki kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Sarıkaya Belediyesi kar  temizleme çalışmalarını sürdürüyor
Son Güncelleme :

14 Ocak 2017 - 7:00

Belediye Başkanı Ömer Açıkel, kar yağışının rahmet bereket olduğunu belirterek, belediyeye ait iş makineleri ve temizlik işçileri ile birlikte karla mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Başkan Açıkel, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Kar temizleme çalışmalarında Baran caddesini temizliğini bitirdik, bugün de Nevzat Şener Bulvarı üzerinde devam ediyor. Çalışmalarda belediyemize ait iş makineleri ve yine kendi belediye işçilerimizle yapıyoruz.
Temizlenen kar kütleleri kepçe yardımıyla kamyonlara yüklenerek ilçe dışına taşınıyor. Ayrıca belediyemiz Zabıta Amirliğinde görevli personelimizde kar temizleme çalışmaları esnasında trafik akışını düzenleyerek olası bir tehlikenin önüne geçiyorlar.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.