""

Sarıkaya’nın “Yenilikçilik Ödülleri Projesi” başarısı « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 09:09

Sarıkaya’nın “Yenilikçilik Ödülleri Projesi” başarısı

Ülke genelinde bu yıl 5.si düzenlenen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” kapsamında Sarıkaya Hisarbey Hüseyin İlkokulu ve Ortaokulu 3 Bin 357 proje arasından 189 proje arasına girme başarısı göstererek bir ilke imza attı.

Sarıkaya’nın “Yenilikçilik  Ödülleri Projesi” başarısı
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2017 - 7:00

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin ve Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, 23 Mayıs 2017 tarihinde Bakanlık değerlendiricilerini makamına kabul ederek saha ziyaretine kalma başarısından dolayı başarılarından dolayı tebrik etti.
Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube müdürleri Yasin Yılmaz ve Mehmet Esen, Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri İl Temsilcisi Erol Özel eşliğinde saha ziyaretine kalan çalışmaları yerinde görerek öğretmen ve okul yöneticilerini göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutladı.
SarıkayaHisarbey Hüseyin Demir İlkokulu ‘Köy Çocuklarıyız Biz’ adlı çalışması ile Emrah Açıkgöz, Hisarbey Ortaokulundan ‘Teknolojiden Robotlaşan Beyinlere’ başlıklı çalışması ile de Rahime İnce isimli öğretmenler, çalışmalarına ait sunumu bakanlık değerlendiricilerine aktardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.