""

Saygı: Hainler asla emellerine ulaşamayacak « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:16

Saygı: Hainler asla emellerine ulaşamayacak

Yozgat Bakkallar Esnaf Odası Başkanı M.Atilla Saygı, Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısına sert tepki göstererek hainlerin asla emellerine ulaşamayacağını söyledi.

Saygı: Hainler asla emellerine ulaşamayacak
Son Güncelleme :

13 Aralık 2016 - 7:00

Oda Başkanı Saygı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ““İstanbul’da meydana gelen Terör Saldırısı, ülkemizin istikrarını, birlik ve beraberliğini bozmayı hedef alan ve şer odakları tarafından düzenlenen menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırı aziz milletimizi ve bizleri de derinden üzmüştür. Kardeşliğimize, birlik ve beraberliğimize yapılan bu tür saldırılarasla amacına ulaşamayacaktır. İstanbul’daki hain saldırıyı yapanları lanetliyor ve şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden şehit polis ve vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.