""

Şefaatli İlçesi Doğalgaza kavuşuyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 03:54

Şefaatli İlçesi Doğalgaza kavuşuyor

Şefaatli ilçesi doğalgaz boru hattı projesinin gerçekleşmesi amacıyla kamulaştırma yapılacak alanlar ile ilgili 22 Şubat 2017 tarih ve 29987 sayılı Resmi Gazetede yayınlandı.

Şefaatli İlçesi Doğalgaza kavuşuyor
Son Güncelleme :

25 Şubat 2017 - 7:00

Resmi Gazetede yayınlanan bilgilere göre: “Şefaatli ilçesi doğal gaz boru hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Yozgat ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan ve ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlar ile söz konusu proje kapsamında inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları, enerji nakil hatları, katodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı amacıyla ihtiyaç duyulan taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 30/12/2016 tarih ve 34161 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı kamulaştırma kanunun 27. Maddesine göre, bakanlar kurulunca 23/01/2017 tarihinde kararlaştırılmıştır.” diye ifade edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.