""

Şefaatli’de 17 kadın girişimci sertifikalarını aldı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:21

Şefaatli’de 17 kadın girişimci sertifikalarını aldı

Yozgat’ın Şefaatli İlçesi’nde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen girişimcilik eğitiminde kursu tamamlayan 17 girişimci kadına sertifikaları verildi.

Şefaatli’de 17 kadın girişimci sertifikalarını aldı
Son Güncelleme :

10 Ağustos 2017 - 7:00

Şefaatli TSO tarafından 4-7 Ağustos tarihleri arasında dezavantajlı gruplardan olan kadın girişimcilere yönelik düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimine katılan kadınlar başarı ile eğitimlerini tamamlandı.
Şefaatli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Yasin Karaca’nın öncülüğünde ilçede organize edilen eğitime 17 bayan girişimci adayı katıldı. Eğitim, Yozgat Oda ve Borsalar Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kara tarafından verildi. Eğitimlerde iş fikirleri değerlendirildiğinde yenilikçi fikirlerin ortaya çıktığı ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak işletmelerin yakın bir zamanda kurulacağı görüldü.
Girişimci kadınlar, kendilerine yönelik düzenlenen eğitimlerden dolayı Şefaatli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ulusoy’a teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.