""

Şenliler: Herkesin tercihine saygı duyulmalıdır « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:22

Şenliler: Herkesin tercihine saygı duyulmalıdır

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler,16 Nisan’da yapılacak olan referandum sürecinde ‘evet’ oyu verme kararı aldıklarını ifade etti. Şenliler, “Evet tercihinde bulunanlar da, Hayır tercihinde olanlar da bu memleketin evlatlarıdır. Herkesin tercihine saygı duyulmalıdır. Karşıt tercih sahiplerine şiddet ve baskı asla kabul edilemez.” dedi.

Şenliler: Herkesin tercihine saygı duyulmalıdır
Son Güncelleme :

24 Mart 2017 - 7:00

BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Yozgat’taki bürosunda düzenlediği basın toplantısında, esas olanın ülke, memleket olduğunu belirterek kararlarının “evet” olduğunu açıkladı. Şenliler, “Büyük Birlik Partisi ve Alperenler olarak esas olan ülke, memleket ise gerisi teferruattır ve kararımız da evettir. Referandum sonucu ne olursa olsun, Türkiye her sahada büyük bir yenilenme ve reform çağını başlatmak zorundadır.
Ayrıca terörle mücadele asla taviz verilmemeli, ekonomik olarak ülkemizin güçlenmesini sağlamak için her türlü girişimin önü açılmalıdır. Yine sonuç ne olursa olsun Türkiye 2019 seçimlerine kadar iki yıllık sürecin bir saniyesini bile boş geçirmemeli, demokrasiyi güçlendirmek, hukukun üstünlüğünü tesis ettirmek, kuvvetler ayrılığını tam olarak sağlamak için her türlü yasal düzenlemeleri hayata geçirmelidir” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.