""

Şimşek başarılı sporcuları ödüllendirdi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 21:58

Şimşek başarılı sporcuları ödüllendirdi

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 16-17 Mayıs tarihlerinde Sivas’ta yapılan Okullar Arası Küçükler Puanlı Atletizm Şampiyonası’nda takım halinde birinci gelen Sorgun Ertuğrul Gazi Ortaokulu atletizm takımını, çeyrek altınla ödüllendirdi.

Şimşek başarılı sporcuları ödüllendirdi
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2017 - 7:00

Okul Müdürü Salih Öksüz, Atletizm İl Temsilcisi ve atletiz takımı antrenörü Adem Öksüz, Beden Eğitimi Öğretmeni İlker Türkarslan ile birlikte makamında atletleri kabul eden Şimşek, alınan Türkiye birinciliğinin kendilerini gururlandırdığını söyledi.
Belediye olarak, her zaman amatör sporlara destek verdiklerini dile getiren Şimşek “Gençlerimiz, öğrencilerimiz, girdikleri yarışmalarda bizleri gururlandıran sonuçlar alıyorlar.
Özellikle tekvando ve atletizmde daha başarılı oluyorlar. Bunun nedeni de çok çalışmak. Bu çocuklarımız 4×100 bayrak yarışı ve fırlatma topunda birçok il takımını geçerek birinci olmuşlar. Küçük kızlarda da 377 puan toplayarak takım halinde birinci gelen bu kızlarımız, eminim büyüdüklerinde de ilçemize şampiyonluklar getireceklerdir. Ben kendilerini, hocalarını ve ailelerini kutluyorum.
Unutmasınlar ve çok çalışsınlar. Bizler her zaman yanlarında olacak ve kendilerine destek vereceğiz” dedi.
Yarışmalar hakkında antrenör Adem Öksüz’den bilgi alan Şimşek, daha sonra atletizm takımı öğrencilerini birer çeyrek altınla ödüllendirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.