""

Şimşek: Türkiye’de en fazla New Holland traktörleri tercih ediliyor « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:41

Şimşek: Türkiye’de en fazla New Holland traktörleri tercih ediliyor

New Holland traktörleri Yozgat Temsilcisi Mustafa Şimşek, çiftçilerin ve üreticilerin en fazla tercih ettiği tarım makinalarının başında New Holland geldiğini belirterekTürkiye’de en fazla New Holland traktörlerin tercih edildiğini söyledi.

Şimşek: Türkiye’de en fazla  New Holland traktörleri tercih ediliyor
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2017 - 7:00

Temsilcisi oldukları New Holland marka araçların sınıfında lider durumda olduğunu vurgulayan New Holland traktörleri Yozgat Temsilcisi Mustafa Şimşek, “Son yıllarda çiftçilerimiz üreticilerimiz kullanmış oldukları eski traktörleri satarak yerine yenisini alıyor. Artık çiftçimiz tarlasını imkanları dahilinde beygir gücü yüksek traktörlerle ekip biçiyor. Bu durumda hem fiyat, hem yakıt, hem de kalite açısından tercihini bayisi olduğumuz New Holland’dan yana kullanıyorlar. “dedi.
UYGUN ÖDEME KOŞULLARI İLE
ÇİFTÇİLERİMİZİ NEW HOLLAND SAHİBİ YAPIYORUZ
Çiftçi ve üreticileri uygun ödeme koşulları ile New Holland sahibi yaptıklarını vurgulayan Satış Temsilcisi Mustafa Şimşek, “Çiftçilerimize çok cazip şekilde uygun ödeme koşulları sunuyoruz. Bunun yanı sıra eski traktörleri çiftçimizden değerinde alıyor yerine yenisini veriyoruz. Bayisi olduğumuz traktörlerimizden çiftçilerimizi memnun görmek bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Ayrıca servis ağımızın da her yerde bulunması çiftçimize daha kısa sürede ulaşmasını sağlıyor.”diye konuştu.
SON BİR AYDA 70
ÇİFTÇİMİZİN
TRAKTÖRÜNÜ
YENİLEDİK
Son bir ayda yaklaşık 70 çiftçinin traktörlerini yenilediklerini söyleyen Şimşek, “Sınıfında lider olarak anılan New Hollandtraktölerine olan ilgi her geçen gün aratarak devam ediyor. Son bir ayda yaklaşık 70 çiftçimizi New Holland traktörü sahibi yaptık. Bir ay gibi kısa sürede bu kadar satış yapılması çiftçilerimizin ve üreticilerimizin traktör seçiminde New Holland’ı tercih etmelerinin göstergesidir. Türkiye’de satılan her iki traktörden birisi mutlaka bayisi olduğumuz New Holland traktörleridir. Çiftçilerimiz artık teknolojiye ve modern üretim tekniklerine daha çok önem veriyor, bizlerde her zaman çiftçimizin üreticimizin yanında dün olduğu gibi bundan sonrada olmaya devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.