""

Sorgun yenilmezlik unvanını sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 14:47

Sorgun yenilmezlik unvanını sürdürüyor

Yozgat Birinci Amatör Küme A Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Sorgun Belediyespor, hafta sonunda Boğazlıyan İlçe Stadyumunda karşı karşıya geldiği Sarıkaya Belediyespor’u farklı yendi.

Sorgun yenilmezlik unvanını sürdürüyor
Son Güncelleme :

28 Aralık 2016 - 7:00

Yazdan kalma bir günde oynanan karşılaşmaya Sorgun Belediyespor hızlı başladı.
Maçın 2. Dakikasında ilk tehlikeli atağını geliştiren Sorgun Belediyespor Turgut ile gole yaklaştı, bu oyuncunun kafasında top az farkla auta gitti.
3. Dakikada bu kez Turgut getirdi, Mahmut’a bıraktı, Mahmut çok sert vurdu, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
10. Dakikada Sorgun Belediyespor ceza sahasının 5-6 metre dışından bir serbest vuruş kazandı. Atışı Abbas kullandı, düzgün bir vuruşla topu köşeden filelere gönderdi 1-0
14. Dakikada ilk atağını geliştiren Sarıkaya Belediyespor, Sorgun Belediyespor defansının ofsayt diye duraklaması sonrasında Hasan kaleci Emrah ile karşı karşıya kaldı, topu Emrah’ın solundan filelere gönderdi 1-1
27. Dakikada Sarıkaya Belediyespor atağında kazanılan serbest vuruştu top Sorgun defansından döndü, kafa ile kaleye gönderilen topu Emrah uzanıp aldı.
29. Dakikada Can Bartu sağdan süratle ceza sahasına hareketlendi, ortasında Mahmut kafa ile topu filelere gönderdi 2-1.
Bartu ve Mahmut gol sonrasında asker selamı ile sevinçlerini taraftarlarla paylaştılar.
32. Dakikada bir önceki gol pozisyonunun aynısı yaşandı. Ancak bu kez Mahmut’un kafa vuruşunda top kalecide kaldı.
35. Dakikada bu kez Turgut sağ kanattan aldığı top ile rakip sahaya girdi, pasında Abbas’ı topla buluşturdu, Abbas’ın şutu yan filelerde kaldı.
45. Dakikada Turgut’un ortasında Serdar topla buluştu, onun sert şutu üstten auta gitti.
46. Dakikada Bartu, Mahmut koalisyonu bir kez daha sahne aldı. Bu dakikada Bartu’nun ortasında Mahmut topu vole ile filelere göndermek istedi ancak iyi vuramayınca top kalecide kaldı.
49. Dakikada Burak kazandığı topu ceza sahası içerisindeki Serdar’a bıraktı, Serdar düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi 3-1
53. Dakikada Burak ceza sahası çizgisindeki Mahmut’u gördü. Mahmut topu kontrol edip çok sert vurdu, kaleci bu şutu uçarak kornere çeldi.
55. Dakikada Abbas aldığı topla rakip yarı sahaya geçti. Defansı çalımlarla ekarte ettikten sonra kaleci ile karşı karşıya kaldı, ancak iyi vuramayınca kaleci topa hakim oldu.
60. Dakikada Sarıkaya Belediyespor ceza sahası içerisinde yaşanan karambolda top Bilal’in önüne geldi, bu futbolcunun sert şutunda meşin yuvarlak filelerle kucaklaştı. 4-1
61. Dakikada Turgut Mahmut’a pasını aktardı. Mahmut’un şutu kaleciden döndü, Dönen topa Burak hakim oldu ve pasını Serdar’a aktardı, onun şutunda ise top auta gitti.
62. Dakikada Can Bartu bir kez daha sağdan getirdiği topu Mahmut ile buluşturdu. Çok müsait durumda Mahmut, bu topu üstten auta attı.
63. Dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Mahmut çok sert bir şut attı, defansa çarpan top kornere gitti.
71. Dakikada Hasan yerden bir metre havada topu altı pastaki Oğuzhan’a aktardı, bu futbolcu vole ile topu filelere göndermek istedi, ancak iyi vuramayınca takımını bir golden etti.
75. Dakikada Bartu bir kez daha ceza sahası içerisine ortaladı. Mahmut yükseldi kafayla topu filelere göndererek kendisinin 2. Takımının 5. Golünü attı. 5-1
Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken Talha’nın ortasında maçın yıldızı Mahmut plase bir vuruşla topu bir kez daha filelere gönderdi ve kendisinin üçüncü, takımının 6. Golüne imza attı.
Maç Sorgun Belediyespor’un 6-1 galibiyeti ile sona erdi. Böylelikle Sorgun Belediyespor hem play Of’u garantiledi, hem de yenilmezlik unvanını sürdürdü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.