""

Sorgun’da ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri başladı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 01:39

Sorgun’da ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri başladı

Sorgun İlçe Müftülüğü tarafında Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine başlandı.

Sorgun’da ‘Kutlu Doğum  Haftası’ etkinlikleri başladı
Son Güncelleme :

20 Nisan 2017 - 8:56

Sorgun Belediyesi Düğün SalonundaSorgun Müftülüğü tarafından hazırlanan program ve etkinlikler 21 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek. Programa Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Özköse konuşmacı olarakkatıldı.Yeni Cami İmam HatibininKur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Sorgun İlçe Müftüsü Hasan Görer, bu yılki Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerinin yoğun bir programla kutlanacağını belirterek, ‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’ temasını vatandaşlara anlatmaya çalışacaklarını belirtti.
Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Özköse, ‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’ konulu konferans verdi. Özköse, “Hz. Muhammed’in hayatının her döneminde güvenilir bir insan modeli olduğunu söyledi. Allah Resulü, güvenilir olmayı, güven aşılamayı, güven içinde yaşamayı söz ve uygulamalarıyla bizlere gösterdiğini ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Özköse; “Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV), kendi kişisel kimliği ve hayatında güven insanı olduğu gibi Medine İslam toplumunu da güven temelinde kurmuştur. Arkadaşları (Ashab) da güvenilir insan ve toplum olma konusunda O’nu model almışlardır.” dedi.Konferans sonrası,Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özköse ’yegünün anısına tablo hediye etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.