""

Tanıtım etkinliği yoğun ilgi gördü « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 07:58

Tanıtım etkinliği yoğun ilgi gördü

Yozgat Çözüm Koleji tarafından her yıl düzenlenen tanıtım ve resim sergisi yoğun ilgi gördü.

Tanıtım etkinliği  yoğun ilgi gördü
Son Güncelleme :

29 Mart 2017 - 7:00

Yozgat’ta iki boyunca süren etkinlikte; öğrenciler arasında kaşıkta pinpon taşıma, balon patlatma, sandalye kapma ve çuval yarışı düzenlendi. Öğrenciler yarışmalarda bol bol eğlendiler. Çözüm Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi de katılımcılar tarafından büyük beğeni kazandı.Kurulan stantlarda öğrencilere ebru sanatı anlatıldı ve boyama etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte ayrıca öğrenciler tarafından mini bir konser verildi.
Gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler ve katılımcılar dolu dolu bir hafta sonu yaşadılar. Etkinliğe öğrenci velileri de büyük ilgi gösterdi.
Düzenlenen yarışmaların sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılırken Çözüm Koleji öğretmenleri tarafından velilere erken kayıt fırsatları anlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.