""

Taraftardan Yozgatspor’a moral ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:31

Taraftardan Yozgatspor’a moral ziyareti

Yeni sezon çalışmalarına kulüp tesislerinde devam eden Yozgatspor 1959 FK’ya bir grup taraftar moral ziyareti gerçekleştirdi.

Taraftardan Yozgatspor’a moral ziyareti
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2017 - 7:00

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan ve yoğun bir tempo içerisinde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Yozgatspor 1959 FK’nın antrenmanına kırmızı siyahlı taraftarlar moral ziyareti gerçekleştirdi. Antrenmanın ardından, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram eden taraftarlar oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, yapılan davranışın çok ince olduğunu dile getirerek taraftarlara teşekkür etti. Teknik Direktör Memduh Fidan ise birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak bu sezon taraftarların beklentisinin farkında olduklarını söyledi.
Ziyareti gerçekleştiren Cadde Taraftarlar Dernek Başkanı İhsan Arslan da bu sezon takıma güvenlerinin tam olduğuna vurgu yaparak oyuncuların yanında olduklarını hissetmeleri için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.