""

Taraftardan Yozgatspor’a tatlı ikamı « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 09:16

Taraftardan Yozgatspor’a tatlı ikamı

Yozgatspor 1959 FK Cadde Taraftar grubu Yozgatsporlu futbolculara antrenman sonrası tatlı ikramında bulundu.

Taraftardan Yozgatspor’a tatlı ikamı
Son Güncelleme :

11 Ocak 2017 - 7:00

Futbolcular da taraftarımızın desteğiyle inşallah şampiyonluğa ulaşacağız dedi. Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden Yozgatspor 1959 FK 10 günlük Antalya kampının ardından Nevşehir hazırlıklarına başladı. Yozgatsporlu futbolcuları Cadde Taraftar Derneği başlanı İhsan Aslan ve bir grup taraftar da yalnız bırakmadı. Taraftar antrenman sonrası futbolculara ve teknik heyete tatlı ikramında bulundu.
Cadde Taraftar Dernek Başkanı İhsan Aslan yaptığı açıklamada, takımızı ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken bizde onları yalnız bırakmayalım istedik ve tatlı ikramında bulunduk dedi. Aslan açıklamasının devamında Biz taraftar olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Bu desteğimiz sadece bugün değil öncesinde de vardı bundan sonra da sonuna kadar devam edecek. Takımımız yenilse de yensede hep yanlarındayız. Antrenman esnasında futbolcularımızın oldukça hırslı oldukların gördük ve bizi bu mutlu etti. Şampiyonluğa olan inancımız daha da arttı. İnşallah Nevşehir karşılaşmasını alarak ikinci yarıya iyi bir başlangıçla mutlu sona ereceğiz. İçerde ve dışarıda her zaman Yozgatspor’umuzun yanındayız” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19