""

Tarihi Roma Hamamı TRT’de tanıtılacak « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 22:38

Tarihi Roma Hamamı TRT’de tanıtılacak

Sarıkaya ilçesinde bulunan Tarihi Roma Hamamı’nın UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesine alınması için başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çekimleri tamamlanan Roma Hamamı TRT ekranlarında yayınlanan “Dünya mirası Türkiye” isimli programda yayınlanacak.

Tarihi Roma Hamamı TRT’de tanıtılacak
Son Güncelleme :

14 Ocak 2017 - 7:00

Turizm ve Tanıtma Platformu (TÜTAP) Genel Başkanı Fikret Yıldız, Tarihi Roma Hamamı’nın TRT ekranlarında yayınlanacak programla tanıtımının yapılacağını söyledi. Ülkemizin dünya miras listesinde yer alan tarihi ve turizm bakımından önemli merkezlerini tanıtmayı hedefleyen Dünya Mirası Türkiye adlı programın çekimlerinin tamamlandığını belirten Yıldız, Çekimler sonrası Vali Kemal Yurtnaç’ın Yozgat turizm potansiyeli, Roma Hamamı’ndaki çalışmalar ve Yozgat’ın genel durumu hakkında bilgi verdiğini belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.