""

Trafik kazasında 2 kişi yaralandı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:30

Trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Ağar’ın kullandığı makam aracı Yozgat’ın sorgun ilçesinde kaza yaptı. Kazada Dr. Ağar ve hemşire eşi Selma Ağar yaralandı.

Trafik kazasında 2 kişi yaralandı
Son Güncelleme :

15 Kasım 2016 - 7:00

Edinilen bilgiye göre Ankara’da düzenlenecek olan bir toplantıya katılmak üzere hemşire olan eşiyle birlikte yola çıkan Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Ağar, kendisinin kullandığı 29 DB 054 plakalı makam aracıyla Yozgat’ın Sorgun ilçesinde kaza yaptı.
Kazayı müdür Ağar hafif sıyrıklarla atlatırken, kırıkları bulunan eşi Selma Ağar ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıya Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında evlenen Ağar’ın yıllık izinde olan eşiyle birlikte kurumun kiralık makam aracıyla yaptığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.