""

TÜGVA’lı gençler’den bir aileye gıda yardımı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 14:20

TÜGVA’lı gençler’den bir aileye gıda yardımı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yozgat İl temsilciliği, ihtilaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

TÜGVA’lı gençler’den bir aileye gıda yardımı
Son Güncelleme :

22 Şubat 2018 - 7:00

Yozgat’ta geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmalar yürüten TÜGVA, geliştirdiği sosyal projelerle de adından söz ettirmeye başladı.
UZANAN BİR EL
GÜLEN BİR YÜZ
TÜGVA üyesi üniversite öğrencileri kendi imkanlarıyla ihtilaç sahibi bir aileye gıda yardımında bulundu. Öğrenciler, daha önce belirlenen ailenin ihtiyaçlarını belirledikten sonra aralarında topladıkları paralarla alışveriş yaptı. Üniversite öğrencileri ihtiyaç sahibi ailenin evine giderek mutluluklarına ortak oldular.
TÜGVA Üniversite Koordinatörü Rıza Çağlıoğlu ‘Uzanan bir el gülen bir yüz’ projesi kapsamında öğrencilerin kendi imkanları ile aileye yardımda bulunduğunu söyledi.
Öğrencilerle birlikte alışveriş yaparak, aileyi ziyaret ettiklerini dile getiren Çağlıoğlu, “Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretimizde öğrencilerimiz aileyle sohbet etti. Ailenin minik fertlerine çeşitli hediyeler verdiler. Minik çocuklarla bir süre oyunlar oynadılar.
Ailenin tebessümü ve minik çocukların mutluluğu bizleri oldukça duygulandırdı” dedi.
TÜGVA Yozgat İl Temsilcisi Muhammed Recayi Büyüksoy, sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini belirterek, toplumun her kesimiyle kucaklaşacaklarını söyledi.
Gençlerin sosyal sorumluluk ve sosyal bilinç içerisinde yer almalarını arzu ettiklerini aktaran Büyüksoy, Üniversite koordinatörlüğü bünyesinde gerçekleştirilen programı sürdüreceklerini vurguladı.
Büyüksoy, “TÜGVA olarak, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik yetişmesini amaçlarken, diğer yandan da toplumsal hayatın içerisinde var olmalarını sağlamak arzusundayız.
Yozgat’ta gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini önemseyen; bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna imkan sunacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.